Epilare definitiva cu Laser Stardust

Epilare definitiva cu Laser Stardust

Solutia cea mai si eficienta si practica pentru indepartarea in siguranta a parului nedorit

Epilare Definitiva cu Laser Stardust

La Silhouette vei găsi întotdeauna noi tehnologii create și aduse special în centrele noastre pentru a-ți oferi rezultate extraordinare. Epilarea definitivă cu laser STARDUST de ultimă generație este unul dintre serviciile inovatoare de care te poți bucura la noi!

Sistemul de epilare definitivă cu laser STARDUST este în prezent soluția cea mai si eficienta și cea mai practică pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit, oferind garanția unei epilări sigure, totale și de lunga durata în orice perioadă a anului. Da, este sigură chiar și pe perioada veriii. Este ideal pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile sau de culoare deschisă.

Este foarte important să nu te expui la soare cu cinci zile înainte și după epilarea definitivă cu laser STARDUST, (în cazul pielii sensibile) și cu trei zile înainte și după procedură (în cazul pielii normale). Dacă ții cont de acest lucru nu vor exista riscuri și de vei bucura de o piele fină și de o vacanță plăcută, fără probleme.

Pentru rezultate pe termen lung, este important să se respecte frecvența și să se urmeze ședintele la interval de 20-45 de zile, când se va lucra cu frecvențe diferite.

Rezultatele epilării definitive cu laser STARDUST foarte bune sunt și pentru părul blond și alb, în procent de 50% dintre cazuri.

Epilarea cu laser STARDUST este recomandată atât bărbaților cât și femeilor.

Este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piață, fiind prevăzut cu un sistem de triplă-răcire inovator, cu canale din aur și cupru, care reduce senzația de disconfort.

Mai mult, ședintele de tratament sunt mai scurte, întrucât se poate lucra rapid și eficient, pe zone mai întinse ale pielii.

Stardust LaserDioda este o tehnologie utilizată pentru îndepartarea progresivă și permanentă a părului. Utilizează o lungime de undă de 808 nm, producând energie luminoasă care, în interiorul foliculului pilos, se transformă în caldura. Acest lucru determină distrugerea foliculului pilos eficient și cu efect pe termen lung. Energia fasciculului laser STARDUST MED atinge doar selectiv partea de țesut vizată datorită absorbției diferite a luminii la diferite lungimi de undă și respecta Timpul de Relaxare Termica (TRT) al pielii.

Deși rezultatele obținute dupa tratamentele cu IPL și Laser Dioda sunt similare, tratamentul Laser Dioda asigură sesiuni rapide pentru tratarea tuturor fototipurilor (IPL nu poate fi utilizat in cazul fototipurilor V și VI). Sistemul STARDUST asigură și un risc mai mic de arsură în comparație cu IPL, fiind mai selectiv.

De câte sesiuni de epilare definitivă cu laser STARDUST ai nevoie pentru rezultate optime?

Numarul de sesiuni de tratament necesare depinde de zona pe care se lucrează și de fiecare persoană, dar se efectuează, în mod normal, 4-8 sesiuni de tratament pe aceeași zonă. Părul care va crește din nou va fi mult mai fin și mai rar. Este recomandat un tratament pe pielea cu fototip închis la 30-45 de zile, iar la un fototip deschis la fiecare 15 zile.

Foto-epilarea cu laser este un tratament estetic folosit atât pentru bărbați cât și pentru femei și poate fi realizat pe orice parte a corpului.

Este permanentă îndepărtarea părului prin epilare definitivă cu laser STARDUST?

Noul laser STARDUST MED asigură o reducere a rădacinii firelor de păr de pâna la 90% într-un timp foarte scurt. Tratamentele multiple, respectiv distanțate sunt necesare pentru a obține rezultate stabile în timp. în functie de fiziopatologia fiecarei persoane, faza de impact maxim a epilării definitive cu laser STARDUST durează de la 6 la 12 luni, în funcție de densitatea inițială a părului. Iar în faza de menținere vei avea nevoie de 2 până la 4 ședințe pe an.

Are efecte secundare procesul de epilare definitivă cu laser STARDUST?

Datorită sistemului exclusiv de răcire, de până la -5 ° C, cu safir în contact cu pielea, procedura este mult mai confortabilă decât alte tehnologii de pe piață. In timpul tratamentului, se poate simți o senzatie ușoară de discomfort, sub formă de înțepături, pe măsura ce acționează impulsul laserului. Tehnologia STARDUST s-a dovedit a fi absolut sigură și nu este dăunător organismului uman dacă se respectă protocoalele de tratament. Este posibil să apară roșeață imediat după tratament, dar aceasta dispare rapid.

Fa o programare