Dr. Anca Dragutescu

Dr. Anca Dragutescu

Medic specialist endocrinologie

Competente si supraspecializari:

Consultatii de specialitate

Consiliere dieta

Osteodensitometrie DEXA

Dr. Anca Dragutescu este medic specialist in endocrinologie din anul 2010 si detine un doctorat in aceasta specialitate. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, si a urmat stagii de pregatire la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, precum si la Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice „Prof. N. Paulescu”, Bucuresti. Dr. Anca Dragutescu are la activ numeroase lucrari stiintifice publicate si a participat la mai multe cursuri postuniversitare, unde si-a perfectionat cunostintele si abilitatile.

Afectiunile endocrine sunt frecvent asociate cu modificari ale aspectului fizic, cum ar fi fluctuatiile in greutate, acneea, pilozitatea excesiva, retentia de apa sau modificari ale texturii tenului si a pielii. Prin intermediul unei consultatii de specialitate si analizelor amanuntite, Dr. Anca Dragutescu identifica dezechilibrele hormonale care stau la baza acestora, pentru a restabili sanatatea si aspectul pielii.

In plus, aceasta ofera pacientelor sale sfaturi de preventie si recomandari de dieta si suplimente alimentare care au rolul de a ameliora efectele menopauzei asupra corpului. Ea este alaturi de paciente pe parcursul procesului natural de imbatranire si le ajuta sa-si recapete tonusul si starea de bine. In calitate de membru al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania (AECR) si al Societatii Europene de Endocrinologie (ESE), Dr. Dragutescu este la curent cu cele mai recente cercetari si descoperiri din domeniul endocrinologiei, astfel incat sa poata asigura cele mai bune solutii, conform ultimelor ghiduri stiintifice si bazate pe cele mai recente inovatii in medicina.

In cadrul clinicii Silhouette Medical Beauty, dna dr. Anca Dragutescu realizeaza:

  • Consultații endocrinologie
  • Interpretare analize
  • Recomandari suplimente alimentare
  • Diete personalizate