Dna. Cristiana Popa

Dna. Cristiana Popa

Nutritionist

Cristiana Popa este un nutritionist cu experienta vasta, fiind specialistul la care pacientii pot apela pentru a obtine sfaturi valoroase de nutritie si pentru a-si atinge obiectivele legate de greutate si sanatate. Aceasta ofera consiliere nutritionala personalizata, adaptata la situatia fiecarui pacient. Planurile alimentare pe care le concepe sunt bazate pe metabolismul, obiceiurile si preferintele alimentare ale pacientilor sai, astfel incat acestia sa poata obtine rezultatele dorite in mod eficient si sustenabil.

O nutritie echilibrata este o componenta esentiala a unui stil de viata sanatos, iar dna. Cristiana Popa ofera strategii practice pentru a ajuta pacientii sa-si structureze mesele, sa aleaga alimente calitative din punct de vedere nutritional si sa realizeze combinatii alimentare corecte.

Aceasta intelege ca schimbarea stilului alimentar poate fi o provocare, de aceea este alaturi de pacientii sai pe tot parcursul acestei calatorii, oferindu-le sprijinul si indrumarea de care au nevoie pentru a depasi cu brio momentele dificile. Prin abordarea sa personalizata, orientate catre pacient, dna. Cristiana Popa contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a aspectului fizic al acestora, ajutandu-i sa isi atinga obiectivele propuse.

In cadrul clinicii Silhouette Medical Beauty, nutritionistul Cristiana Popa realizeaza:

  • Planuri alimentare personalizate
  • Diete personalizate
  • Evaluare Spectro Check
  • Recomandare suplimente alimentare Decottopia
  • Recomandare programe de nutritie Tisanoreica
  • IV Therapy