Fermitate & tonifiere

Fermitate & tonifiere

Fie din cauza înaintării în vârstă sau în urma scăderii în greutate, pielea își poate pierde fermitatea. Deoarece vrem să te simti bine in propriul corp, la Silhouette Medical Beauty, acordam procesului de remodelare corporala si tonifiere o abordare personalizata.

Astfel, pentru a stabili care este tratament potrivit, fiecare pacient este consultat de un medic generalist/consultant in beauty, care va face o analiza a corpului prin care se va stabili masa corporala, procentul de grasime, varsta metabolica, precum si cantitatea de apa aflata in tesut si gradul de celulita cu ajutorul Cell-meter.

Ulterior, luand in calcul toti acesti factori, va propune un plan personalizat de terapii pentru ca pielea sa-si recapete fermitatea si tineretea.

Ultratone Futura PRO

Ultratone Futura PRO

Aparatul pe baza de ultrasunete Ultratone Futura Pro este cel mai performant aparat in domeniu si actioneaza prin biostimulare,

Ultratone Futura Ultra PRO

Ultratone Futura Ultra PRO

Ultratone Futura Ultra Pro este un aparat performant de remodelare corporală, cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și rezultatele excelente pe care le oferă.